Airco installatie

Zoekt u een betrouwbare en transparantie specialist voor het installeren van een airconditioningsysteem? Aircostek is uw partner vakkundige in airco installatie. In moderne huizen en zakelijke omgevingen is airconditioning niet langer een luxe, maar een noodzaak. Of het nu gaat om het optimaliseren van het thuiscomfort of het waarborgen van een productieve werkomgeving, het laten installeren van airconditioning brengt diverse voordelen met zich mee. Wij geven u meer informatie over installeren van een airco en de kosten voor het laten plaatsen bij Aircostek.

Airco kopen en installeren

Bij Aircostek leveren wij alle diensten om u zorgeloos te laten genieten van uw airco. Koop uw airconditioningssysteem bij Aircostek en profiteer van onze professionele installatiediensten. Verhoog uw comfort en welzijn met een perfect geïnstalleerde airco. Bekijk ons uitgebreide assortiment airco’s. We verkopen airco’s van Daikin, aangezien deze fabrikant betrouwbare, stille en energiezuinige airco’s maakt. Daikin airco’s zijn zo stil dat u geen last ervaart van geluid. Wij bieden airco’s optioneel aan met een aantrekkelijk onderhoudscontract, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw airco jarenlang stil, zuinig en probleemloos functioneert

Kies voor Aircostek en geniet van een comfortabele en geoptimaliseerde leef- en werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij Aircostek streven we naar jouw comfort!

Waarom een airco laten installeren door Aircostek?

Wanneer u overweegt om airconditioning te laten installeren, is het cruciaal om een betrouwbare partner te kiezen. Bij Aircostek bieden we airco’s voor zowel bedrijven als particulieren. We hebben uitgebreide ervaring in verschillende omgevingen.

Deskundig advies

Ons team van experts biedt persoonlijk en deskundig advies, waarbij we uw unieke situatie grondig analyseren. Met dit diepgaande inzicht in uw behoeften stellen we de meest geschikte oplossing voor, of het nu gaat om uw woonruimte, kantoor of specifieke commerciële omgeving. We streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen door op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw wensen.

Kwaliteitsinstallatie

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een nauwkeurige en professionele installatie van uw airconditioningssysteem, met een focus op duurzaamheid en optimale prestaties voor de lange termijn.

Transparante kosten

Bij Aircostek hechten we waarde aan openheid en duidelijkheid. Voordat we aan de installatie beginnen, nemen we uitgebreid de tijd om de kosten met u te bespreken, zodat u volledig geïnformeerd bent en precies weet wat u kunt verwachten. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat u met vertrouwen en gemoedsrust voor onze professionele airco-installatiediensten kiest.

Katinka Kuiper
Katinka Kuiper
2022-05-27
Duidelijke offerte, en goede service 👍 ook het jaarlijkse onderhoud werd gelijk in de planning gezet en is ondertussen volgens afspraak uitgevoerd.
Melissa Petersen
Melissa Petersen
2022-05-24
Super blij met de airco’s. Wij hebben een 3 split en 2 split zodat elke kamer in huis gekoeld en verwarmd kan worden.
Horizon Paardencoaching
Horizon Paardencoaching
2022-05-23
Een fijn bedrijf, vriendelijke medewerkers en goede service.
Schoorsteenveger Kuiper
Schoorsteenveger Kuiper
2022-05-20
Ons kantoor is voorzien van een Daikin Perfera airco met een A+++ label. Hierdoor werken wij ook zomers comfortabel door. Door de Scop van 4,4 is er eventueel nog subsidie verkrijgbaar.

 

Airco laten plaatsen door onze installateurs

Om u een beeld te geven van het installatieproces bij Aircostek beschrijven we hieronder ons stappenplan:

  • Adviesgesprek: we beginnen met een adviesgesprek waarin we uw behoeften en wensen bespreken.
  • Op maat gemaakt plan: op basis van het adviesgesprek stellen we een op maat gemaakt installatieplan op dat perfect aansluit op uw situatie.
  • Professionele installatie: onze gecertificeerde installateurs gaan aan de slag met de installatie, met aandacht voor details en kwaliteit.
  • Instructies en onderhoud: na de installatie voorzien we je van duidelijke instructies over het gebruik van uw nieuwe airco. We bespreken ook het belang van regelmatig onderhoud.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het laten plaatsen van airco bij Aircostek zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type systeem en de omvang van de installatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat.

Wat kan ik verwachten?

Na het plaatsen van uw bestelling, bezorgen en installeren de specialisten van Aircostek uw gloednieuwe airco op de gewenste plek. Bij onze standaard montage mag u het volgende verwachten:

  • F-gassen handelingen
  • Installatie van alle leidingen tot maximaal 3 meter (elektra-, koel- en condensleiding)
  • Een standaard muurbeugel of voet
  • Maximaal 4 montage uren
  • Het boren van gaten
  • Plaatsing van tweemaal een rechte koof van een meter met muurdoorvoer

Neem gerust contact met ons op of kom langs

Kies voor Aircostek en ervaar het verschil. We bieden niet alleen kwalitatieve Daikin Airco’s, maar ook een service die verder gaat dan uw verwachtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies, een offerte op maat of het plannen van een installatieafspraak. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Enkhuizen.

0228 528 112   info@aircostek.nl