Daikin airco

Totaal 1–16 van 20 producten

Daikin is een bekend en gerenommeerd merk op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing. Het bedrijf werd al in 1924 in Japan opgericht en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd, vergelijkbaar met grote high-end merken. De kwaliteit en betrouwbaarheid van Daikin maken het in Nederland een van de beste en tegelijkertijd goedkope keuzes als het gaat om het kopen en installeren van nieuwe vrijstaande- en flexibele wand-airco’s. Bij vergelijkingen van verschillende merken airco’s scoort Daikin vaak het hoogst op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom een Daikin airco?

Daikin staat bekend om zijn geavanceerde koeltechnologie, met een efficiënte en snelle werking. Bovendien zijn Daikin airco’s ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie. Innovatieve technologieën om het energieverbruik te optimaliseren zorgen voor aanzienlijk lagere energiekosten en maken ze minder milieubelastend. Daarnaast bieden Daikin airco’s geavanceerde functies voor het regelen van de temperatuur, luchtstroom en vochtigheid.

Dit zorgt voor een optimaal comfortniveau en de mogelijkheid om de instellingen aan te passen aan individuele voorkeuren. En niet onbelangrijk: Daikin airco’s zijn ontworpen om tijdens het koelen zeer weinig geluid te produceren, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in zowel woon- en werkruimtes als slaapkamers.

Extra functies van een Daikin airco

Een van de meest voor de hand liggende functies van een airco is het koelen van een ruimte. Toch kan een airco van Daikin veel meer dan alleen dat. Ook in de winter maakt een goede airco het verschil. Daikin airco’s verwarmen de ruimte namelijk met hetzelfde gemak. En het beste van alles is dat airconditioning niet alleen de temperatuur regelt, maar ook andere belangrijke aspecten van het binnenklimaat.

Een van de voordelen van een Daikin airconditioningsysteem is de mogelijkheid om ook de luchtvochtigheid te regelen. In de zomer is het vochtigheidsniveau behoorlijk hoog, wat zorgt voor een plakkerig gevoel. Met airconditioning los je dit probleem snel op: de lucht blijft fris en droog. Daarnaast biedt airconditioning ook ventilatiefuncties. Het Daikin-systeem zuigt frisse lucht van buiten aan en circuleert deze, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en eventuele ongewenste geuren of vervuiling uit de lucht worden verwijderd.

Verschillende modellen Daikin airco’s

Daikin biedt een verscheidenheid aan modellen met verschillende specificaties en functies.

Daikin Perfera

De Perfera-serie valt op vanwege zijn stijlvolle ontwerp en geavanceerde functies, beschikbaar met een binnen- en buitenunit. Het koelvermogen (kW) varieert, zodat er altijd een model bij jouw behoeften past. Sommige modellen van de Perfera-serie zijn uitgerust met WLAN-functionaliteit, waardoor je de airco eenvoudig bedient via een smartphone of tablet.

Daikin Emura

De Emura-serie staat bekend om zijn moderne en minimalistische design en is verkrijgbaar met verschillende koelvermogens en een binnen- en buitenunit. De Emura-serie legt de nadruk op energie-efficiëntie en geluidsarme werking. Uiteraard ook verkrijgbaar met WLAN en andere geavanceerde functies.

Daikin Sarara

De Sarara-serie staat bekend om zijn ultieme comfort en precisie in temperatuurregeling, inclusief zowel een binnen- als buitenunit. De Sarara biedt naast WLAN unieke technologieën zoals de Dual Sensor Control, die zorgt voor nauwkeurige temperatuurregeling en comfortabele luchtstromen in de ruimte.

Daikin airco’s onderscheidend in design

Naast hun standaard geavanceerde functionaliteiten heeft Daikin verschillende modellen in een strak of industrieel ontwerp. Daardoor passen ze naadloos bij verschillende interieurstijlen. Bovendien zijn er modellen verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals zwart, zilver, grijs en zelfs met een houtnerf-afwerking. Deze kleuropties stellen je in staat om de airco perfect af te stemmen op de sfeer van de ruimte waarin deze wordt geïnstalleerd.

Daikin airco kopen inclusief montage

Wil je zorgeloos genieten van het ultieme comfort en de perfecte klimaatbeheersing in je huis of kantoor? Overweeg dan om een Daikin airco te kopen, inclusief professionele montage door Aircostek. Door de montage van je Daikin airco door ons te laten uitvoeren, ben je verzekerd van een professionele installatie. Aircostek is een ervaren en gecertificeerd bedrijf en gespecialiseerd in airconditioninginstallaties.

Ons team van deskundige technici zorgt voor een vakkundige en nauwkeurige installatie, waarbij we rekening houden met de specifieke kenmerken van jouw ruimte. Kortom, met de combinatie van de hoogwaardige Daikin airco en de professionele montage door Aircostek ben je verzekerd van een betrouwbaar en efficiënt systeem dat zorgt voor optimaal comfort, energiezuinigheid en een gezonde binnenomgeving.

Daikin airco kopen en laten installeren?

Wanneer je bij ons een Daikin airco koopt en laat installeren, kun je rekenen op de expertise en ervaring van ons team. We zorgen ervoor dat de installatie vakkundig wordt uitgevoerd, zodat je geniet van optimaal comfort in jouw leef- of werkomgeving. Bekijk het volledige assortiment airco’s en neem vandaag nog contact met ons op.

0228 528 112  info@aircostek.nl