Schaf een Daikin airco aan bij Aircostek.nl

De zomers zijn tegenwoordig erg warm. Steeds meer mensen besluiten dan ook om een airco aan te schaffen. Een professionele airco geeft de beste verkoeling binnen bedrijven en woonhuizen, zodat mensen optimaal functioneren, ook tijdens een hittegolf. Vooral panden waar veel zonlicht in valt en slecht geïsoleerde panden kunnen een krachtige Daikin airco goed gebruiken. De apparaten worden met een binnen- en buitenunit geleverd en zijn in uiteenlopende modellen verkrijgbaar.

Koop een Daikin airco bij Aircostek.nl

Daikin is een van de populairste merken als het om airconditioning gaat. Daikin is een wereldwijd bekend merk in de HVAC-industrie en is gespecialiseerd in de productie van airconditioning- en verwarmingssystemen. Het bedrijf ontstond in 1924 in Japan. Met een focus op energie-efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid biedt Daikin hoogwaardige klimaatproducten aan. Denk aan airconditioners, warmtepompen, ventilatiesystemen en koeloplossingen. Het merk produceert wereldwijd airco’s die in vele landen met plezier worden gebruikt. U koopt Daikin airco’s bij Aircostek.nl. Wij zijn specialist in de beste klimaatbeheersing voor uiteenlopende doeleinden.

De krachtige split airco’s hebben een gunstige energie-efficiëntie, ze zijn betrouwbaar en beschikken over innovatieve technologie. In dit artikel leest u meer informatie over de verkoelende mogelijkheden en de eigenschappen van een Daikin airco. Daikins zijn echte krachtpaters, maar met energiezuinige eigenschappen. Ze maken de lucht erg aangenaam.

De voordelen van een Daikin airco

Energie-efficiëntie

De technologie zorgt voor het verminderen van energieverbruik, waardoor deze splitairco’s zuinig zijn. De apparaten beschikken over invertertechnologie. De koel- en verwarmingscapaciteit wordt op de temperatuur van de kamer aangepast. Het apparaat koelt dus nooit te hard, terwijl de temperatuur al relatief laag is. Daarentegen zal hij bij veel hitte voldoende koelen. Doordat het apparaat dit automatisch beheerst, kent de airco een gunstiger energieverbruik.

Betrouwbaarheid

De airco’s beschikken over een betrouwbare werking. Ze gaan lang mee en slaan niet af. U heeft er dus geen gedoe mee. Ze kunnen goed tegen extreme hitte en gaan hierdoor niet minder hard koelen. Daarnaast heeft Daikin goede garantievoorwaarden. Zodra er een probleem met de airco is, wordt dit snel en gratis verholpen, zolang de garantieperiode loopt.

Geavanceerde technologie

De Daikin airco is een innovatief koelapparaat. Ze beschikken over een hoog prestatievermogen en optimaal comfort. Ze zijn bijvoorbeeld met 3D-luchtstroomtechnologie uitgerust. De lucht wordt hierdoor gelijkmatig over de kamer verdeeld. Daardoor voelt de lucht zeer aangenaam aan. Ook beschikken de apparaten over een geavanceerde luchtfilter. De luchtkwaliteit in de ruimte wordt automatisch verbeterd. Pollen, virussen, bacteriën en stof worden effectief uit de lucht gehaald.

Mogelijkheden van Daikin airco’s

Er zijn verschillende Daikin airco’s verkrijgbaar. Elk model heeft bepaalde eigenschappen, terwijl de technologie van apparaten altijd uitstekend is. De wandmodellen worden vooral door particulieren in huis toegepast. Ze hebben twee units, een voor binnen en een voor buiten. De wandmodellen hebben verschillende maten en capaciteiten. Tot slot zijn er nog de cassettemodellen. Deze airco’s worden in het plafond gemonteerd en nemen weinig ruimte in beslag.

Installatie van een Daikin airco

U kunt de Daikin zelf installeren. Heeft u geen kennis of wilt u dit graag uit handen geven? Raadpleeg dan de installatieservice van Aircostek.nl. Onze vakmannen weten de units op een veilige manier te installeren. Bepaal vooraf altijd de locatie van de airco. U moet daarnaast voldoende ruimte hebben. Er mogen geen obstakels in de luchtstroom zitten en de buitenunit moet op een vlakke ondergrond geplaatst worden. De airco’s zijn altijd inclusief standaard montage.

Eerst wordt de binnenunit geplaatst. Deze wordt tegen het plafond of tegen de wand bevestigd. De unit wordt met een montageplaat vastgezet en met leidingen en kabels verbonden. Vervolgens plaatsen wij de buitenunit. Deze wordt met beugels op zijn plaats gehouden en met leidingen en kabels verbonden. Tussen de binnen- en buitenunit bevindt zich een leidingnetwerk. Deze wordt geïnstalleerd en op het apparaat aangesloten. Denk aan leidingen afsnijden, op maat maken en afpersingen. Het afpersen van leidingen voorkomt lekkages. Na de installatie wordt het systeem grondig gecontroleerd. Zo bent u er zeker van dat de airco goed werkt en dat er geen technische mankementen zijn. Bij vragen kunt u altijd terecht bij onze installateur.

Service van Aircostek.nl

Wij bieden uitstekende ondersteuning en service. Aircostek.nl is een gecertificeerde Daikin-dealer en biedt een volledige installatie- en garantieservice. Schaf nu zelf uw Daikin airco aan en geniet van een koele en comfortabele temperatuur.