Nog even en dan breken de warme maanden weer aan!

  • Gepubliceerd op 8 maart, 2023

Dit zorgt ervoor dat het in huis ook erg warm kan worden. Vaak slaap je hierdoor minder goed en voel je je vermoeider. Een goede oplossing zou een airco kunnen zijn, zowel in de woonkamer als in de slaapkamer.

Waar moet je aan denken bij aanschaf van een airco?

Bedenk je goed in welke ruimte de airco komt te hangen. Als je bijvoorbeeld een airco in je slaapkamer wilt hebben dan is het belangrijk dat deze zo stil mogelijk is. Ook is het vermogen van een airco belangrijk, dit wordt bepaald door de grootte van de ruimte, oftewel de kubieke meters die de airco moet koelen.

 

Split airco of een mobiele airco?

Als je een airco aan wilt schaffen is het goed om te bedenken waar je deze voor wilt gaan gebruiken en hoe vaak. Mocht je de airco alleen tijdens warme dagen incidenteel willen gebruiken dan kun je gaan voor een mobiele airco. Deze kun je verplaatsen en in elke ruimte zetten die je wilt, echter moet de bijbehorende slang altijd naar buiten hangen om de warme lucht kwijt te kunnen. Bovendien zijn deze airco’s een stuk minder stil dan split airco’s. Een split airco is een airco die bestaat uit een buitenunit en 1 of meerdere binnenunits. Deze airco’s moeten door een professioneel bedrijf geplaatst worden en de units zijn niet verplaatsbaar. Het voordeel van deze airco’s is dat ze steeds stiller zijn en dat de meeste naast koelen ook kunnen verwarmen. Een mooi voordeel nu de gas prijzen hoog zijn.

Advies op maat

Denk je aan een airco en wil je graag advies op maat?
Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies en offerte.
Voor een afspraak of aanvullende informatie kun je mailen naar info@aircostek.nl of bellen naar 0228-528112.