Over ons

Welkom bij Aircostek.nl. Via onze site kunt u op een makkelijke manier airco’s bestellen, die wij graag voor u komen plaatsen. Ook beschikken wij over een showroom waar u de diverse modellen kunt komen bekijken.

Ons bedrijf is gevestigd in Enkhuizen en ons team bestaat uit 5 medewerkers, die we hieronder kort aan u voorstellen.

De producten worden door ons geleverd en geplaatst, zo krijgt u altijd met dezelfde personen te maken. Aircostek.nl valt onder het bedrijf “Kuiper”. Naast Airco’s plaatsen en onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor houtkachels & schoorstenen en hebben wij een hoogwerker in de verhuur.

Om aan alle eisen te voldoen zijn wij F-gassen gecertificeerd en hebben wij als bedrijf een BRL 100 certificering via Bureau Veritas . Op deze manier hebben wij aantoonbaar ervaring met koelgassen, waarmee wij Emissieloos kunnen werken, dit draagt bij aan een beter klimaat.

Onze airco’s zijn van hoge kwaliteit en hebben een laag energie verbruik, ook hebben al onze airco’s luchtfilters die bijdragen aan frisse lucht, vrij van bacteriën schimmels en pollen.

Jan-Teun Kuiper

Jan-Teun is de ondernemer achter dit bedrijf, ooit gestart als Schoorsteenveger Kuiper. Inmiddels schoorsteen en kachel specialist, nu ook airco specialist en tevens komt u hem tegen op de hoogwerker die verhuurd wordt onder machtighoog.nl.

Francisca Kuiper

Francisca treft u aan de telefoon op maandag t/m donderdag. Zij doet de planning en is de drijvende kracht achter de schermen.

Bas Hauwert

Bas is een van onze airco specialisten. Hiernaast kunt u hem ook tegenkomen tijdens het schoorsteenvegen of bij kachel en schoorsteen klussen.

Frank Karemaker

Frank is een van onze airco specialisten. Hiernaast kunt u hem ook tegenkomen tijdens het schoorsteenvegen of bij kachel en schoorsteen klussen.